Verhuisbedrijf Almere

Uw verhuisbedrijf in Almere

Verhuisbedrijf Almere nodig? Welkom bij Hillebrand Verhuizingen, gespecialiseerd in transport en verhuizingen binnen en buiten Almere. Wij helpen u maar al te graag met ons deskundig advies waarmee wij uw vragen over een woning ontruimen beantwoorden, uw problemen over inboedel opslag oplossen en uw wensen voor het regelen van internationale verzendingen verwezenlijken. Wij staan in Almere bekend om onze klantgerichte en professionele manier van werken die keer op keer succesvolle verhuizingen oplevert. Ook kunnen wij u voorzien van een groot aantal professionele diensten en kunnen wij u allerlei tips geven die het verhuizen in, naar of vanuit Almere een stuk aangenamer zullen maken.

Een compleet aanbod aan diensten

Ons verhuisbedrijf is sinds 1920 actief en in al die jaren hebben dan ook veel ervaring opgedaan. Door de jaren heen hebben wij ons altijd geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen ons vakgebied en ook daarbuiten. Zo zijn wij gestaag gegroeid tot een bedrijf dat u kan helpen met een verhuisservice bestaande uit een ruim aanbod aan diensten en kennis. U vraagt het aan ons en wij zullen het u leveren. Voor meer informatie en voor een advies op maat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze populairste diensten onder particulieren, organisaties en instellingen uit Almere zijn:

  • Verhuizingen in binnen- en buitenland
  • Bezorging van speciale pakketten
  • Levering van een speciale lift voor verhuizing
  • Transport van instrumenten en speciale voorwerpen

Alkmaar

Bespaar tijd en moeite

Uw woning ontruimen kan een tijdrovende en vervelende klus zijn. Bij veel mensen levert een verhuizing aardig wat stress op. Daarom geven wij u graag tips die het verhuizen zullen vergemakkelijken. Dat bespaart u een hoop tijd en frustratie wanneer u uw woning in Almere vaarwel gaat zeggen. Wilt u boeken en magazines vervoeren? Vul de verhuisdoos voor drie kwart zodat deze ongeveer 20 tot 25 kg weegt. Vul de rest van de ruimte met lichte stof zoals kleding. Verpak glazen niet te dicht op elkaar en gebruik zacht materiaal zodat het niet beschadigt onderweg in Almere. Meer tips ontvangt u van ons verhuisservice.

Neem contact op

Wilt u graag meer weten over ons verhuisbedrijf in Almere? Heeft u nog vragen over de manier waarop wij te werk gaan of wilt u bijvoorbeeld specifieke vragen stellen over onze opslag voor uw inboedel? Wij staan u graag te woord in Almere.