Verhuisbedrijf Amsterdam

Een professionele en klantgerichte aanpak

Welkom bij Hillebrand Verhuizingen. De Amsterdamse specialist op het gebied van al verhuizingen in de omgeving van Amsterdam. Ons verhuisbedrijf is u graag van dienst in het beantwoorden van al uw vragen over verhuizen, het oplossen van al uw problemen op dit gebied en het verwezenlijken van al uw wensen binnen ons vak. Wij bieden u een betrouwbare verhuisservice in Amsterdam. Daarnaast garanderen wij goede resultaten dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak. Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en wij kunnen u dan ook met meerdere onderdelen in allerlei situaties van dienst zijn. Vraag ons naar meer informatie over uw situatie.

Ontdek ons ruime dienstenaanbod

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring in bijvoorbeeld een woning ontruimen en het efficiënt laten verlopen van een verhuizing in Amsterdam opgedaan. Onze vrachtwagens zijn allemaal geschikt voor de binnenstand. Wij kunnen een verhuizing in de nauwste straatjes van de binnenstad van soepel laten verlopen. Ook beschikken we over eigen verhuisliften waardoor we zelfs woningen op de bovenste verdiepingen snel kunnen ontruimen. De populairste diensten onder particulieren in Amsterdam zijn:

  • Internationale verhuizing
  • Bezorging speciale pakketten
  • Transport van instrumenten
  • Lift voor verhuizing

Naast particuliere verhuizingen worden wij ook dagelijks ingehuurd door verschillende bedrijven, organisaties en instellingen. Zo mogen wij een aantal notariskantoren, veilinghuizen en taxatiebureau’s tot onze vaste klanten rekenen. Hiervoor verzorgen wij dagelijks het vervoer van waardevolle spullen en inboedel.

Amsterdam

Dit is slechts een greep uit de vele diensten die wij aan u kunnen leveren. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen bij opslag van uw inboedel. Vraag ons naar een persoonlijke offerte.

Snel en efficiënt uw woning ontruimen

Onze verhuisservice is in Amsterdam een bekende naam. Wij gaan klantgericht te werk en daar hebben wij ook onze goede reputatie aan te danken. Onze klanten weten dat zij op ons kunnen rekenen en daar zijn wij erg trots op. Uw woning ontruimen is natuurlijk een tijdrovende klus. Wij nemen ons werk uiterst serieus en daarbij vinden wij het belangrijk om een goede werkrelatie met onze klanten in Amsterdam aan te gaan. Voor onze klanten is dit van groot belang omdat ze ons bijvoorbeeld vertrouwen met de opslag van uw waardevolle spullen en inboedel.

Neem direct contact op

Heeft u nog vragen over ons werk in Amsterdam of zou u graag eens met één van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers praten? Bel gerust eens op en vraag ons naar de voorwaarden die gelden binnen Amsterdam.