Over ons

Het bedrijf Hillebrand Verhuizingen

Wij zijn in 1920 begonnen als verhuisbedrijf/kruierij en wij beschikten toen al over een verhuiswagen een echte tapissière met een houten opbouw. In de oorlog zijn onze bedrijfsauto´s gevorderd waardoor er niet gewerkt kon worden. Na de oorlog zijn wij helemaal opnieuw begonnen om ons bedrijf weer op te bouwen. Hiervoor waren nieuwe wagens en andere verhuisproducten nodig.

Bijna 100 jaar later beschikt ons bedrijf over de modernste apparaten op het gebied van verhuizen. Zo beschikken wij over onder andere verhuisliften die tot 5 hoog reiken. Met deze liften kan  schadevrij gewerkt kan worden. Hillebrand Verhuizingen is  aangesloten bij de SAVAM erkende verhuizers.

Eerlijk en betrouwbaar

Omdat ons bedrijf al lang bestaat hebben wij in die jaren schat aan ervaring en expertise opgebouwd. Hierdoor kunnen wij vooraf een goede inschatting geven van de duur en de kosten van een verhuizingen. Op basis hiervan wordt altijd vooraf een offerte gemaakt. Hierdoor komen onze klanten achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.