Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf sinds 1920

Welkom bij Hillebrand Verhuizingen, uw specialist in verhuizen binnen Nederland of juist vanuit of naar het buitenland. Wij zijn een verhuisbedrijf met bijna 100 jaar aan ervaring en met de kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden, uw wensen te verwezenlijken en uw problemen met betrekking tot verhuizingen op te lossen. Wij hanteren een zeer klantgerichte manier van werken en wij gaan uit van onze professionele kwaliteiten om altijd een resultaat van deskundig vakwerk op te leveren. Ook kunnen wij u van dienst zijn met ons ruime aanbod aan diensten en met vakkundig advies binnen ons vakgebied. Ook daarom zijn wij zo’n geliefd verhuisbedrijf.

Professionele verhuistips

Wij hebben al vele decennia aan ervaring opgedaan. Ons verhuisbedrijf werd opgericht in 1920 en sindsdien zijn wij onszelf blijven ontwikkelen en hebben wij veel waarde gehecht aan innovatie. Vandaag de dag openbaart zich dit in een ruim aanbod aan diensten en een hele schat aan informatie en deskundig advies. Zo kan ons verhuisbedrijf u bijvoorbeeld tips geven om het eenvoudiger te maken om alles op de juiste wijze in te pakken voordat u gaat verhuizen. Bekijk onderstaande tips voor een beter idee van wat er bij zo’n verhuizing komt kijken:

Buitenland

  • Vul dozen maximaal voor driekwart met boeken. Gebruik de resterende ruimte voor lichte stoffen zoals bijvoorbeeld kleding. Maximaal 20-25 kg per doos
  • Verpak glazen niet te dicht op elkaar en zorg ervoor dat er beschermend materiaal omheen zit.
  • Koppel uw wasmachine en droger los en vervoer ze zoals ze u oorspronkelijk geleverd zijn.

Ervaar onze klantgerichte manier van werken

Ons verhuisbedrijf staat ook wel bekend om onze klantgerichte manier van werken en daar is goede reden toe. Wij richten ons al sinds 1920 op de wensen van onze klanten en wij vinden het belangrijk om uw mening te horen voordat we aan de slag gaan. Wij gaan graag eens met u om de tafel te zitten voor een goed gesprek en een kopje koffie. U kunt ons dan vertellen wat u van de verhuizing verlangt en hoe ons verhuisbedrijf precies in uw plannen past. Wij zullen u dan een persoonlijke offerte leveren zodat u precies weet wat u aan ons hebt.

Neem direct contact op!

Wilt u graag meer weten over ons verhuisbedrijf of hebt u nog vragen over bepaalde diensten die wij u kunnen leveren? U kunt natuurlijk altijd even terecht op onze website, maar u kunt ook direct contact opnemen met ons klantvriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over ons verhuisbedrijf.